Драматичний

Керівник гуртка: Пляшко Людмила Степанівна

Робота драматичного гуртка спрямована на виховання  у дітей гуманістичних загальнолюдських цінностей, на розвиток гармонійної особистості засобами театрального мистецтва, на розв’язання ряду творчих завдань: виховання художньої уяви, творчої ініціативи, емоційної гнучкості, культури мови.

За час багаторічної роботи в гуртку сформувалися добрі традиції. Яскраві обряди українського народу під час різноманітних святкувань не залишаються поза увагою драмгуртківців. Щорічно вихованці дитячого садочка «Сонечко» з нетерпінням чекають на чудотворця Миколая і святкове дійство з ангелами, чортиками, яке готують учасники гуртка.     Юні актори є незамінними помічниками у проведені фестивалі «Повір у себе», який щорічно проводиться відділом у справах сім’ї та молоді для дітей з обмеженими фізичними можливостями.

Драмгуртківці є постійними організаторами різдвяного дійства з традиційним народним вертепом. Також жителі селища залюбки приймають вертеп від драмгуртківців у своїх оселях під час Різдвяних свят.        Гуртківці працюють над кожним сценарієм, тому наші постановки традиційних дійств  відрізняються оригінальністю, щирістю і зрозумілістю для різновікового глядача .

Вихованці драматичного гуртка є учасниками різноманітних конкурсів: «Діти Мельпомени», «Тарасовими шляхами», «Молодь обирає здоров’я»,  «Свята Покрова.