Дизайн

Керівник гуртка:  Михайлиця Наталя Ігорівна

 Гурток дизайну  покликаний стимулювати розвиток інтересів і талантів дітей до дизайнерської справи, сприяти професійному  самовизначенню.

Під час навчання у гуртку вихованці оволодівають основами  дизайну, знаннями  у сфері сучасної техніки й технологій, поняттями проектування та виготовлення макетів і моделей, а також формують  навички роботи з різними художніми  матеріалами та інструментами в різних техніках. Гуртківці поглиблюють знання з образотворчого мистецтва, трудового навчання, декоративно-ужиткового мистецтва, набувають навичок практичної дизайнерської роботи. Особлива увага приділяється практичній роботі – створенню макетів і моделей за особистим задумом. Вихованці вчаться здійснювати самоконтроль якості виконання готового проекту та захищати свій виріб, висловлюючи власну думку.

Під час проведення занять застосовуються традиційні та інноваційні педагогічні технології, використовуються сучасні інформаційно-технологічні засоби навчання. Вихованці  влаштовують виставки кращих робіт.